Kozijnen Ter Apel / Groningen

De kozijnen van uw woningen in Ter Apel of Groningen laten vervangen? Dat kan! Bouwbedrijf Van Lessen in Ter Apel, heeft erg veel kennis en ervaring op het gebied van renovatie van uw huis. Naast nieuwe kozijnen ramen of deuren voor u plaatsen, kunnen wij ook andere onderdelen van uw huis renoveren. Bouwbedrijf Van Lessen bestaat uit een klein team met enthousiaste en betrouwbare vakmannen. De wensen van de klant staan bij ons te allen tijde voorop.

Kozijnen Ter Apel

Naast renovaties, houden wij ons als bouwbedrijf in Ter Apel tevens bezig met restauraties, verbouwingen en nieuwbouw. Oftewel: Van Lessen is van alle markten thuis! En doordat ons team van vakmannen zo klein is, kunnen wij op flexibele wijze onze diensten verlenen en zo volledig aansluiten bij wat voor รบ handig en praktisch is. Bij ons is de klant koning.

Kozijnen vervangen in/rondom Ter Apel en Groningen is zoals eerder vermeld niet het enige wat ons bouwbedrijf voor u kan betekenen. Met onze expertise zijn wij in staat ons bezig te houden met van alles en nog wat op het gebied van wonen. Leest u bijvoorbeeld eens meer over:

Heeft u nog vragen? Vult u dan gerust even het contactformulier op de website in. Tevens kunt u een email sturen naar info@vanlessen.nl. Wij staan u graag te woord!

Contact

Bouwbedrijf van Lessen

Moersloot 38
9561 VE Ter Apel
0599 583283
06-22499723
info@vanlessen.nl

Neem contact op

Bouwbedrijf van Lessen | Website ontwikkeling: Webton