Aardbevingsschade

De provincie Groningen is meerder malen getroffen door aardbevingen als gevolg van gaswinning door de NAM. Veel schade aan huizen en gebouwen is hier het gevolg van. Voor uw als bewoner komt er in dat geval veel op u af.

Alle schades die zijn veroorzaakt door gaswinning wordt afgehandeld door Centrum Veilig Wonen (CVW). Om in aanmerking te komen voor een schadevergoeding dient u uw schade dan ook altijd aan te melden bij het CVW.

Nadat er door CVW een schaderapport is opgemaakt en een schadevergoeding is toegekend kunt u het CVW opdracht geven om de herstelwerkzaamheden uit te laten voeren maar u bent ook vrij om een eigen aannemer te kiezen om de herstelwerkzaamheden uit te laten voeren.

Bouwbedrijf van Lessen helpt u hier graag mee. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van aardbevingsschade- in en rondom in uw huis.

Al uw wensen worden voor aanvang werkzaamheden zorgvuldig met u besproken waarna een gezamenlijk plan van aanpak wordt gemaakt. Zo kunt u met een gerust gevoel het bouwproces in gaan.

Onze medewerkers zijn vakmensen en tevens gecertificeerd en erkend als vakman door het Centrum Veilig Wonen. Dit betekend dat zij de vereiste diploma’s en ervaring hebben zoals CVW dit eist.

Wilt u dat wij de schade voor u deskundig herstellen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Bouwbedrijf van Lessen

Moersloot 38
9561 VE Ter Apel
0599 583283
06-22499723
info@vanlessen.nl

Neem contact op

Bouwbedrijf van Lessen | Website ontwikkeling: Webton