Renovatie Groningen

Renovatie in de regio Groningen kunt u gerust overlaten aan Bouwbedrijf Van Lessen. Met onze jarenlange ervaring en onze vakkundige mensen, zijn wij in staat een eindresultaat te leveren waar u zeer tevreden meer zult zijn. Aan de hand van renovatie van uw woning, kunt u uw woning niet alleen mooier en frisser doen ogen, maar ook milieuvriendelijker maken. Wij werken met hedendaagse, duurzame materialen en kunnen uw huis bijvoorbeeld uitstekend isoleren.

Renovatie Groningen

Naast het renoveren van woningen in Groningen, zijn wij ook zeer bedreven in restauratie van bijvoorbeeld monumentale panden. Wij herstellen een pand geheel in zijn oude stijl en dit vraagt om veel specialistische kennis en ervaring. Indien u op zoek bent naar een bouwbedrijf voor onderhoud en renovatie in Groningen en kwaliteit hierbij hoog in het vaandel heeft staan, dan kiest u voor Bouwbedrijf Van Lessen!

Renovatie in Groningen is niet het enige waar wij ons als bouwbedrijf mee bezig houden. Ook voor allerlei andere soorten projecten kunt u ons inschakelen. Leest u bijvoorbeeld op onze website meer over:

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen, kunt u het contactformulier op de website invullen. Tevens kunt u een email sturen naar info@vanlessen.nl. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien!

Contact

Bouwbedrijf van Lessen

Moersloot 38
9561 VE Ter Apel
0599 583283
06-22499723
info@vanlessen.nl

Neem contact op

Bouwbedrijf van Lessen | Website ontwikkeling: Webton