Renovatie Ter Apel, omgeving Groningen

Renovatie Ter Apel of Groningen? Wij van Bouwbedrijf Van Lessen zijn van alle markten thuis. Of u nou uw woning op wilt knappen met behulp van nieuwe, hedendaagse en duurzame materialen, of juist met materialen die precies passen bij het oorspronkelijke pand: wij klaren uw klus! En of u nou uw badkamer wilt laten renoveren of juist geïnteresseerd bent in keuken renovatie in/rondom Ter Apel, wij zijn u graag van dienst.

Renovatie Ter Apel

Wij zullen ons eerst een nauwkeurig beeld vormen van wat u precies wilt bereiken. Vervolgens zullen we met u meedenken om zo een optimaal eindresultaat te kunnen behalen. Bouwbedrijf Van Lessen heeft enkele deskundige vakmannen in dienst. Doordat wij met zo weinig zijn, kunnen we op flexibele wijze inspelen op uw behoeften. Wij hebben reeds vele verschillende klussen uitgevoerd op het gebied van renovatie, onderhoud, verbouwing en nieuwbouw in Ter Apel en omgeving Groningen en noemen onszelf vol trots een veelzijdig bouwbedrijf.

Indien u geïnteresseerd bent in onze dienst op het gebied van Renovatie Ter Apel, bekijkt u dan gerust eens onze website voor meer informatie. Naast informatie over renovatie, kunt u op onze website tevens meer lezen over:

Indien u vragen heeft, vult u dan gerust het contactformulier op de website in. Tevens kunt u een email sturen naar info@vanlessen.nl. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien!

Contact

Bouwbedrijf van Lessen

Moersloot 38
9561 VE Ter Apel
0599 583283
06-22499723
info@vanlessen.nl

Neem contact op

Bouwbedrijf van Lessen | Website ontwikkeling: Webton