EPA woningen Ter Apel en Groningen

EPA voor woningen in Ter Apel? Bouwbedrijf Van Lessen kan een Energie Prestatie Advies voor woningen geven. Wij kunnen uw woning energiezuiniger maken door middel van aanpassingen op het gebied van isolatie, verwarming en ventilatie van uw woning. Oftewel: wij helpen u om zoveel mogelijk energie te besparen, wat u uiteindelijk zelf weer voelt in uw portemonnee. Wij raden het aan altijd eerst een EPA te laten uitvoeren voordat u uw bestaande woning gaat uitbreiden, opknappen of verbouwen.

EPA woningen Ter Apel

Bouwbedrijf Van Lessen is niet alleen specialist op het gebied van EPA voor woningen in Ter Apel en Groningen. Wij hebben ook jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw en restauratie van oude panden. Dit houdt in dat u voor elke klus op het gebied van bestaande woningen en woningen die nog gebouwd moeten worden in of rondom Ter Apel, terecht kunt bij ons. Bij ons staat de klant centraal.

EPA voor woningen in Ter Apel: bekijk onze website eens voor meer informatie over duurzame woningen. U kunt op onze website tevens bekijken:

  • Wie bouwbedrijf Van Lessen is en hoe wij werken
  • Enkele afbeeldingen van renovaties uitgevoerd door ons

Heeft u nog vragen? Vult u dan gerust het contactformulier op de website in. Ook kunt u kunt een email sturen naar info@vanlessen.nl. Wij staan u graag te woord!

Contact

Bouwbedrijf van Lessen

Moersloot 38
9561 VE Ter Apel
0599 583283
06-22499723
info@vanlessen.nl

Neem contact op

Bouwbedrijf van Lessen | Website ontwikkeling: Webton