Huis bouwen Ter Apel / Groningen

Wilt u een huis bouwen in Ter Apel of omgeving Groningen? Bekijkt u dan gerust eens onze website. Wij kunnen veel voor u betekenen op het gebied van nieuwbouw in of rondom Ter Apel. Met onze jarenlange ervaring in het realiseren van vele verschillende nieuwbouw projecten, weten wij inmiddels precies hoe wij tot het gewenste eindresultaat kunnen komen. Hierbij nemen we al uw eisen en wensen mee, zodat uw nieuwe huis in Ter Apel precies aan uw maatstaven voldoet!

Huis bouwen Ter Apel

Een huis laten bouwen is een ingewikkeld en soms langdurig proces. Schakelt u Bouwbedrijf Van Lessen in, dan weet u dat u echte vakmanschap in huis haalt. Ons bedrijf bestaat uit enkele deskundige mensen en met zo’n klein team kunnen wij onze diensten aanwijzen volledig in lijn met wat u graag wil. Tevens kunnen wij in verschillende stijlen bouwen. Dus of u nu droomt van een oud herenhuis of juist van een strakke, moderne woning: Van Lessen realiseert het!

Een huis bouwen in Ter Apel en kiezen voor de beste kwaliteit en een prettige samenwerking. Daarvan bent u verzekerd indien u in zee gaat met ons bouwbedrijf. Op onze website kunt u meer te weten komen over onder andere:

Voor eventuele vragen kunt u te allen tijde het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u kunt een email sturen naar info@vanlessen.nl. Wij staan u graag te woord!

Contact

Bouwbedrijf van Lessen

Moersloot 38
9561 VE Ter Apel
0599 583283
06-22499723
info@vanlessen.nl

Neem contact op

Bouwbedrijf van Lessen | Website ontwikkeling: Webton