Restauratie Groningen

Restauratie van een pand in Groningen? Bouwbedrijf Van Lessen onderscheidt zich onder andere door haar deskundigheid op het gebied van restauratie van oude panden. Het restaureren van oude gebouwen dient aan veel verschillende regel- en wetgeving te voldoen. Restauratie kunt u gerust een vak apart noemen. Met onze jarenlange ervaring op dit gebied, kunt u het opknappen van uw oude pand gerust aan ons overlaten. Bekijkt u op onzewebsite eens enkele afbeeldingen van door ons uitgevoerde restauraties.

Restauratie Groningen

Ook zijn wij het ideale bouwbedrijf voor renovatie of verbouwingen in Groningen. Wij zetten onze klant altijd op nummer één, door te allen tijde te luisteren naar zijn of haar eisen en wensen. We denken met u mee en realiseren zo voor een uitstekend eindresultaat. Tot slot zijn we ook nog eens erg deskundig op het gebied van nieuwbouw in of rondom regio Groningen. Dynamisch, professioneel, betrouwbaar en zeer veelzijdig: Bouwbedrijf Van Lessen!

Restauratie in Groningen, verbouwingen in Groningen, renovatie in Groningen? Wij zijn van alle markten thuis. Indien u meer wilt weten over ons en onze diensten, bekijkt u dan gerust eens onze website. Hier vindt u informatie over:

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen, kunt u het contactformulier op de website invullen. Tevens kunt u een email sturen naar info@vanlessen.nl. Wij staan u graag te woord!

Contact

Bouwbedrijf van Lessen

Moersloot 38
9561 VE Ter Apel
0599 583283
06-22499723
info@vanlessen.nl

Neem contact op

Bouwbedrijf van Lessen | Website ontwikkeling: Webton