Nieuwbouw Ter Apel en Groningen

Nieuwbouw in en rondom Ter Apel en Groningen is iets waar ons bouwbedrijf zich al meer dan tien jaar mee bezig houdt. De nieuwbouwwoningen die wij bouwen in opdracht van onze klanten, zijn energiebewust. De meeste woningen hebben wij voorzien van een vloerverwarming. Zo voelt uw huis comfortabel aan, en kiest u ondertussen voor de meest duurzame oplossing. Bent u dus op zoek naar een aannemersbedrijf in Groningen waar vakmanschap en ervaring voorop staat? Dan ben u bij ons op de juiste plek.

Nieuwbouw Ter Apel

Bouwbedrijf Van Lessen vindt het belangrijk goed te luisteren naar haar klanten. De wensen van onze klanten worden in de woningen geïntegreerd. Op die manier krijgt u uw nieuwbouw woning in/rondom Ter Apel, geheel op maat! Wilt u een bestaande woning verbouwen? Ook in dat geval kunt u bij Van Lessen terecht. Wij kunnen bestaande delen vervangen, maar uw woning ook uitbreiden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het laten plaatsen van een dakkapel of erker.

Nieuwbouw in Ter Apel? Op onze website kunt u lezen wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Op onze website kunt u tevens meer te weten komen over:

  • Wie Bouwbedrijf Van Lessen is en wat onze werkwijze is
  • Wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van restauratie
  • Wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van renovatie

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Vult u dan even het contactformulier op de website in. U kunt ook een email sturen naar info@vanlessen.nl. Bouwbedrijf Van Lessen staat u graag te woord!

Contact

Bouwbedrijf van Lessen

Moersloot 38
9561 VE Ter Apel
0599 583283
06-22499723
info@vanlessen.nl

Neem contact op

Bouwbedrijf van Lessen | Website ontwikkeling: Webton