Restauratie Ter Apel, omgeving Groningen

Restauratie van panden in Ter Apel en de omgeving van Groningen, is iets waar wij ons als bouwbedrijf in onderscheiden. Het restaureren van woningen of andere panden en deze terugbrengen naar hun originele staat, is iets dat erg complex is. Bij restauratie dient er te worden voldaan aan verschillende regels en wetten. Bouwbedrijf Van Lessen beheerst het restaureren van woningen of andere panden tot in de puntjes en is hier trots op. Bekijkt u op de website eens wat afbeeldingen van restauratie in Ter Apel.

Restauratie Ter Apel

Niet alleen om uw woning te laten restaureren in Ter Apel of Groningen kunt u bij ons terecht. Ook op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie zijn wij het bouwbedrijf waar u zijn moet. Doordat ons bedrijf bestaat uit een klein team van ervaren vakmensen, zijn wij flexibel in onze dienstverlening en kunnen we ons zo goed mogelijk aanpassen aan uw wensen. Daarnaast luisteren wij goed naar onze klanten om zo tot een optimaal eindresultaat te komen.

Restauratie in Ter Apel? Hierover vindt u meer informatie op onze website. Maar op onze website kunt u tevens meer informatie krijgen over:

Indien u vragen heeft, vult u dan gerust het contactformulier op de website in. Tevens kunt u een email sturen naar info@vanlessen.nl. Bouwbedrijf Van Lessen staat u graag te woord!

Contact

Bouwbedrijf van Lessen

Moersloot 38
9561 VE Ter Apel
0599 583283
06-22499723
info@vanlessen.nl

Neem contact op

Bouwbedrijf van Lessen | Website ontwikkeling: Webton