Actie

Ter Apel heeft op dit moment te maken met een golf van inbraken. Niemand zit te wachten op dit onaangenaam bezoek. Maak het de inbreker niet te makkelijk en laat uw woning voorzien van een driepuntssluiting in uw buitendeuren en ga met een veilig gevoel de winter in!

Hoe werkt een driepuntssluiting?

Een driepuntssluiting heeft drie schoten die d.m.v. een mechaniek met elkaar verbonden zijn. Hierdoor wordt met 1 sleutel het slot op drie plaatsen in het kozijn vergrendeld. Het mechaniek in het slot is zo gemaakt dat deze heel soepel draait, ook zijn de schoten taps gemaakt zodat de deur altijd stevig in het tochtrubber wordt getrokken en de deur niet kan kromtrekken of tochten. In het kozijn wordt nog een set sluitkommen met sluitplaten gefreesd, om het totaal tot een stevig geheel te maken. Doordat er bij driepuntssluitingen meerdere haakschoten tegelijk de deur vergrendelen is snel inbreken niet meer mogelijk.

Speciaal voor deze winter hebben wij een actie voor het aanbrengen van een driepuntssluiting in uw buitendeur:

  • Verwijderen oude sloten
  • Driepuntssluiting inclusief sluitplaten en kommen
  • Veiligheidsbeslag
  • Overzetten cilinder
  • Uitvoering volgens politiekeurmerk
  • Totale vakkundige montage aan huis

Actieprijs vanaf: € 275,= inclusief BTW

Daarnaast hebben wij andere tips om inbraken te voorkomen. Van Lessen is gespecialiseerd en gediplomeerd inbraakpreventieadviseur volgens PolitieKeurmerk Veilig Wonen.

Wilt u een vrijblijvende offerte of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden om uw huis zo goed mogelijk te laten beveiligen tegen inbraak? Neemt u dan contact met ons op.

Contact

Bouwbedrijf van Lessen

Moersloot 38
9561 VE Ter Apel
0599 583283
06-22499723
info@vanlessen.nl

Neem contact op

Bouwbedrijf van Lessen | Website ontwikkeling: Webton